AJANVARAUS

Varaus on helppo ja nopea tehdä, eikä vaadi erillistä kirjautumista!

   

Ohjeet verkkoajanvarauksen tekemiseen:

1. Syötä rekisterinumero (muodossa AAA-111) ja paina SEURAAVA

2. Valitse toimipaikka

TURKU, Kärsämäentie 5, 20300 Turku - Rengasmarket Turku

3. Valitse palvelu 1 - 10

- Mikäli et pysty valitsemaan palvelua, Tarkista että olet syöttänyt autosi rekisterinumeron ja painanut sen jälkeen seuraava.

Sivun oikealta laidalta löydät kohdan: Lisävalinta. Tästä pystyt lisämään lisäpalveluita: Tasapainotus, pyörien pesu, typpi täyttö, typen tarkistus

4. Palveluvalinnan jälkeen aukeaa ajanvarauskalenteri, josta voit valita haluamasi ajan
5. Syötä yhteystiedot
6. Jos valitsit "Uusien renkaiden osto", kirjoita HUOM! tekstikenttään uusittavien renkaiden rengaskoko, ja tieto tarvitsetko kesä- vai talvirenkaat (nastat vai kitkat). Tarkistathan ennen ajanvarauksen tekemistä renkaiden saatavuuden myynniltämme numerosta: 022721199 (verkkokaupasta saat osviittaa saatavuudesta mutta sekään ei ole täysin varma)
7. Jos haluat jättää renkaat säilytykseen rengashotelliimme (koskee uusia asiakkaita)

-Valitse RENKAIDEN VAIHTO (HA/SUV, Maasto/pakettiauto, Asuntoauto)
-Kirjoita toiveesi jättää renkaat säilytykseen ajanvarauksen HUOM! -tekstikenttään.

 

HUOMIOITA JA OHJEITA:

LISÄPALVELUT: Mikäli et ole rengashotellin asiakas ja haluat renkaan vaihdon yhteyteen lisäpalveluita kuten: tasapainotus, pyörien pesu tai typpitäyttö. Voit lisätä ne ajanvarauksen yhteydessä. Rengashotellin asiakkaiden ei tarvitse valita aiemmin sovittuja ja jatkuvia lisäpalve-luita ajanvarauksen yhteydessä. Valitessanne pesun tai tasapainotuksen vaihdon yhteydessä, ilmoittakaa kummalle sarjalle haluatte sen, kesä vai talvipyörille. Oletuksena autosta pois otettavat pyörät pestään ja tasapainotus tehdään alle meneville pyörille.

VAIHTOON VALMISTAUTUMINEN: Mikäli sinulla on toinen pultti-/mutterisarja, lukkopultti, soviterenkaat, tms. Ota ne valmiiksi esille ja kerro henkilökunnalle mistä nämä löytyvät. Tämä sujuvoittaa palvelua ja näin vältymme turhalta ruuhkautumiselta. Pahimpaan sesonkiaikaan saattaa esiintyä ruuhkautumista ja viivettä palvelussa. Pyydämme tällöin kärsivällisyyttä.

UUDET RENKAAT: Mikäli haluat tietyn tuotteen, varmista saatavuus myynnistämme ennen ajanvarausta. Kaikkia verkkokaupassa olevia vaihtoehtoja ei löydy heti omasta varastostamme! Yleisimmät koot ja merkit löytyvät pääasiassa omasta varastostamme.

SESONKIAJAN ULKOPUOLELLA VOIT VARATA MYÖS PYÖRÄNKULMIEN SÄÄDÖN JA ILMASTOINNIN TÄYTTÖHUOLLOT NETISTÄ

 

 

 

Valitse toimipaikka & palvelu

Varaa aika

Aikoja vapaana

Yhteyshenkilön yhteysteidot